Soarele din Vest

Bine aţi venit pe site-ul www.butasivitadevie.ro

Suntem bucuroşi să vă propunem produse profesionale din Italia în domeniul viticol: butaşi de vie şi sistem de susţinere pentru viţă de vie, care prin programul de reconversie a viţei de vie în România sunt cunoscute în multe podgorii cu renume.

Butaşii viţa de vie sunt altoiţi, certificaţi, de calitate superioară.

Butaşi viţă de vie în cutii.

Tractoare in diferite motorizari sau dotari

Tractor%20.jpg

Remorci pentru livezi

Diverite atasamente pentru înființarea sau întreținerea livezilor

Butaşi viţă de vie în cutii

Butaşii de vie ajung la noi, sau direct la dvs, înveliți în folie și acoperiți de un amestec special făcut pentru a garanta o păstrare de umezeală la nivelul radacinilor, cât mai mult constant.

Butaşii de viţă de vie ajung ambalaţi în legături de 25 de bucăţi. Vânzarea butașilor de vie se face la bucată, sau legatură de 25 butași de vie.

Remorci pentru livada

Tractoare in diferite configurati si motorizari
Diferite atasamente necesare intretineri livezilor
italia_1.jpg

Livrăm butaşi viţă de vie în toată ţara prin curier. Vânzarea de butași de vie se face doar în perioada noiembrie - mai fiind un produs proaspăt și perisabil care vine păstrat numai un singur sezon. Numele nostru nu ne permite să stricăm calitatea care ne-am propus-o așa ca NU păstram produsul rămas în camere frigorifice mai mult de un sezon, asa cum fac majoritatea magazinelor necalificate.

Mulţumim persoanelor care prin un simplu "mulţumesc pentru calitatea butaşilor viţa de vie" ne-au încurajat să lansăm acest site.

SC SOARELE DIN VEST SRL