Produse: 0 Total: 0,00 RON Vezi cosul

Vita de vie soiuri albe de vin

11 Articol(e)

pe pagina
Seteaza descrescator

  1. Aligote

    Aligote

    Aligoté
    Perioada de maturare: semitârzie.
    Caracteristicile strugurilor: mici sau mijlocii, cilindrici sau cilindro-conici, aripați sau puțin lărgiți la bază.
    Caracteristicile boabelor: mijlocii, sferice, uneori deformate, de culoare verde deschisă, slab gălbuie cu nuanțe arămii. Pielița este subțire și elastică. Conținutul este suculent.
    Pret:
    Disponibilitate: Remaining 9834 items in stock. La comanda
    Detalii
  2. Busuioaca de Bohotin

    Busuioaca de Bohotin

    Strugurii sunt mijlocii 150-170gr, cilindro-conici, uneori aripaţi, deşi în boabe.
    Boabele sunt mijlocii, sferice, cu pieliţă subţire, de culoare violet inchis cu nuanţe vineţii, acoperită cu un strat fin de pruina, pulpa este zemoasă, cu aromă specifică soiului.
    Rezistenţă la ger a viţei de vie - sensibilă
    Pret:
    Disponibilitate: Remaining 8805 items in stock. La comanda
    Detalii
  3. Chardonnay

    Chardonnay

    Maturarea in epoca V-a (16-30 septembrie)
    Strugurii Chardonnay sunt mici, cilindrici, uneori aripaţi, compacţi, cu boabe neuniforme ca mărime.
    Bobul este mic, cu pieliţa de grosime mijlocie, de culoare galben-verzui, acoperită cu pustule mici brune, pulpa este zemoasa.
    Rezistenţa la ger la vita de vie  Chardonnay  este  -20ºC -22ºC
    Pret:
    Disponibilitate: Remaining 18993 items in stock. La comanda
    Detalii
  4. Feteasca Alba

    Feteasca Alba

    Epoca de maturare a IV-a (1-15 septembrie)
    Strugurii 90-110 gr,cilindrici sau cilindro-conici, aripati, deşi in boabe neuniforme ca marime.
    Bobul mic, sferic, de culoare verde gălbuie cu pieliţa subţire, acoperita cu un strat fin de pruină, pulpa este zemoasă, cu gust plăcut, armonios.
    Rezistente la ger -22ºC - 24ºC
    Pret:
    Disponibilitate: Remaining 1000 items in stock. La comanda
    Detalii
  5. Feteasca Regala

    Feteasca Regala

    Epoca de maturare: a IV-V-a
    Strugurii sunt mijlocii 110-130gr, cilindro- conici, deseori aripaţi, cu boabele aşezate des pe ciorchin.
    Bobul este mijlociu, sferic, cu pieliţa subtire, de culoare verde galbui, usor pruinata, pulpa zemoasa, nearomata.
    Rezistenţa la ger -20ºC - 22ºC
    Pret:
    Disponibilitate: Remaining 9152 items in stock. La comanda
    Detalii
  6. Muscat Ottonel

    Muscat Ottonel

    Epoca de maturare: IV-a (1-15septembrie)
    Strugurii sunt mici spre mijlocii, cilindrici, uneori aripaţi, cu boabele aşezate des pe ciorchine incât se deformează.
    Bobul este mijlociu, sferic, cu pieliţa groasa, de culoare verde - gălbui, acoperită cu pruină densă, ceea ce îi dă un aspect albicios, pulpa este semizemoasă,cu aroma de muscat.
    Pret:
    Disponibilitate: Remaining 8291 items in stock. La comanda
    Detalii
  7. Pinot Gris

    Pinot Gris

    Epoca de maturare: a IV-a (1-15 septembrie)
    Strugurii sunt mici, cilindrici, uneori aripaţi, cu pedunculul scurt şi lemnificat, boabele aşezate des pe ciorchine încât se deformează.
    Bobul este mic, sferic, cu pielita grasă, de culoare gri fumuriu, intens pruinată, pulpa zemoasa.
    Rezistenţa la ger: -22ºC - 24ºC
    Pret:
    Disponibilitate: Remaining 9636 items in stock. La comanda
    Detalii
  8. Riesling Italian

    Riesling Italian

    Epoca de maturare:medie-târzie(epoca IV-V-a)
    Strugurii sunt mici spre mijlocii, cilindrici, cu prima ramificaţie detaşată de restul ciorchinelui, boabele aşezate des pe ciorchine.
    Bobul este mic, sferic, cu pieliţa subţire, de culoare verde gălbui, cu punctul pistilar persistent şi evident.
    Pulpa zemoasă, nearomată.
    Rezistenţa la ger -20ºC -22ºC
    Pret:
    Disponibilitate: Remaining 9803 items in stock. La comanda
    Detalii
  9. Sauvignon

    Sauvignon

    Epoca de maturare: epoca a IV-a
    Strugurii sunt mijlocii, cilindro conici, uni sau biaripaţi, desi in boabe.
    Bobul este mic, sferic, cu pieliţa subtire, pruinată, de culoare galben verzui, până la galben auriu la maturarea deplină.
    Pulpa este zemoasă cu gust şi aroma.
    Rezistenţă la ger -20ºC -22ºC
    Pret:
    Disponibilitate: Remaining 9159 items in stock. La comanda
    Detalii
  10. Tamaioasa Romaneasca

    Tamaioasa Romaneasca

    Epoca de maturare: IV-a (1-15 septembrie)
    Strugurii sunt mijlocii, conici sau cilindro-conici, uneori biaripaţi, cu boabe dese.
    Bobul este mijlociu, sferic, cu pieliţa de culoare galben verzui, cu pete ruginii pe partea insorită, pulpa consistentă, cu gust dulce.
    Rezistentă la ger -18ºC - 20ºC
    Pret:
    Disponibilitate: Remaining 9160 items in stock. La comanda
    Detalii
  11. Traminer Roz

    Traminer Roz

    Epoca de maturare: a IV-a(1-15 septembrie)
    Strugurii sunt mici, tronconici, cu boabele aşezate foarte des pe ciorchine.
    Bobul este mic, sferic, cu pieliţa groasă, de culoare roz, acoperită cu un strat gros de pruină, pulpa este zemoasă, cu aroma specifică soiului, asemănătoare cu cea de trandafir.
    Rezistenţa la ger -20ºC -22ºC
    Pret:
    Disponibilitate: Remaining 9278 items in stock. La comanda
    Detalii

11 Articol(e)

pe pagina
Seteaza descrescator