Informațiile prezentate pe website-ul www.butasivitadevie.ro sunt proprietatea S.C. SOARELE DIN VEST S.R.L., înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J35/044/2013. având Cod Unic de Înregistrare Fiscală RO31076491, și sunt destinate exclusiv utilizatorilor săi în scop informativ si comercial.

S.C. SOARELE DIN VEST S.R.L., în calitate de proprietar al acestui website, depune toate eforturile pentru ca informațiile prezentate sa fie permanent actualizate și în conformitate cu politicile interne ale companiei, însă nu garantează acuratetea acestora.

Utilizarea website-ului, indiferent de scopul vizitei, informational sau comercial, implică acceptarea prezentei politici de Termeni si Condiții, așa cum este expusă în pagina de fața. S.C. SOARELE DIN VEST S.R.L. își rezervă dreptul de a revizui Termenii si Condițiile de utilizare prin actualizarea acestei pagini în orice moment și fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. Vizitarea periodică a acestei pagini vă oferă posibilitatea de a lua la cunostința orice modificare survenită cu privire la acesti “Termeni si Condiții”, dvs. utilizatorul, fiind unicul raspunzător de cunoașterea și conformarea la noile prevederi si modificări ce pot aparea. În caz de neconformare, ne rezervăm dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care încalcă acești termeni si condiții de utilizare, sau orice alte prevederi relevante din legislația în vigoare.

Drepturi de autor și mărci înregistrate

Toate materialele prezente pe www.butasivitadevie.ro, incluzând, dar fără a se limita la, informații, texte, grafică, software, unelte, produse, servicii, date, rezultate ale folosirii software-ului, reclame, nume, logo-uri precum și mărci înregistrate reprezintă conținutul acestui site, fiind protejate de legea dreptului de autor și legile referitoare la mărci și proprietate intelectuală. Folosirea de catre dumneavoastră a conținutului site-ului constituie o acceptare a acestor conditii și vă obligă la respectarea acestora.

Este interzisă modificarea, copierea, reproducerea, descărcarea, transmiterea sau distribuirea acestui conținut în orice modalitate cu excepția cazurilor permise de condițiile de utilizare sau cu consimțămantul expres și prealabil al proprietarului acestui conținut.

Mărcile înregistrate și logo-ul de pe acest site și alte site-uri afiliate, sunt proprietatea S.C. SOARELE DIN VEST S.R.L., ele sunt protejate potrivit legislatiei în vigoare, iar reproducerea și folosirea lor neautorizată vor atrage după sine răspunderea persoanei vinovate de încălcarea acestora. Toate drepturile sunt rezervate S.C. SOARELE DIN VEST S.R.L., Legea dreptului de autor și tratatele internationale protejand acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reproduse sub nici o formă și în nici un fel fără o permisiune în prealabil scrisa din partea S.C. SOARELE DIN VEST S.R.L.. Reproducerea neautorizată a conținutului acestui site și a celor afiliate, ori a oricărei parți componente, va atrage după sine pedepsirea conform legislației în vigoare.

Comandarea produselor prin intermediul acestui site implică acceptarea unor termeni şi condiții. Vă rugăm să citiţi cu atenţie în continuare:

 • S.C. SOARELE DIN VEST S.R.L. îşi asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără nicio notificare. Informaţiile furnizate către S.C. SOARELE DIN VEST S.R.L. sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse, şi anume efectuarea comenzilor online, conform legilor în vigoare.

 • Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele effective livrate pot diferi de imagini în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.), solicitările de această natură urmând a fi confirmate de către furnizor.

 • Compania S.C. SOARELE DIN VEST S.R.L. îşi stabilieşte singură regulamentele promoţiilor pe care le organizează. Aceste regulamente sunt aduse la cunoştinţa eventualilor participanţi numai prin intermediul site-ului propriu. De promoţii beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afişate pe site. De asemenea, promoţiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp în care promoţia este validă şi numai în limita stocului disponibil.

 • Preţurile prezentate sunt în RON cu TVA inclus.

 • Întregul conţinut al site-ului www.butasivitadevie.ro - imagini, texte, grafică, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe şi alte date - este proprietatea S.C. SOARELE DIN VEST S.R.L. şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei S.C. SOARELE DIN VEST S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Achizițiile online

Achiziția de bunuri și servicii pe site-ul www.butasivitadevie.ro se supune legislației privind Comerțul Electronic (365/2002, 363/2007, OUG 34/2014), ceea ce presupune încheierea contractelor la distanță prin mijloace electronice pentru orice tranzacție efectuată în prezentul website, contracte care utilizează urmatorii termeni, având sensurile specificate mai jos:

Vânzator: S.C. SOARELE DIN VEST S.R.L. , cu site-ul www.butasivitadevie.ro înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J35/044/2013. având Cod Unic de Inregistrare Fiscala RO31076491

Cumpărător: orice persoană fizică sau juridică care plasează o comandă pe site-ul www.butasivitadevie.ro

Comandă: modalitatea prin care Cumpărătorul comunică Vânzatorului intenția de a achiziționa bunuri de pe site-ul www.butasivitadevie.ro

Confirmare comandă: interacțiune (telefonică,electronica sau fizică) între Cumparator și un reprezentant (operator/ consultant vânzări) al Vânzătorului, prin care acesta din urma confirmă clientului informații referitoare la stocul produselor comandate și termenul de livrare sau ridicare din magazin.

Procesare comandă: interacțiunea (telefonică,electronica sau fizică) oferită de Cumpărător, confirmă existența stocului pentru produsele comandate de client și demararea procedurilor de livrare a acestora de către firma de curierat agreată ca partener a Vânzatorului sau ridicare a produselor comandate din magazinul ales de Cumparator.

Factura Fiscală: document fiscal transmis în mod fizic, de către Vânzator la adresa oferită de Cumpărător. Conform Codului Fiscal art. 319 alineatul 29, semnarea și ștampilarea facturilor nu sunt elemente obligatorii, implicit factura primită fizic reprezintă originalul.

Termen de livrare: estimare aproximativă oferită în mod standard de către Vânzător Cumpărătorului, odată cu procesarea și confirmarea comenzii, termen care nu implica obligații contractuale din partea Vânzătorului, întrucât este în strictă dependența de firma de curierat agreată de Vânzător.


Livrarea mărfii şi condiţii de acordare a garanţiei

 • Produsele comercializate de către S.C. SOARELE DIN VEST S.R.L. în momentul livrării sunt însoţite de Factură fiscală şi Certificat de garanţie (după caz).

 • Garanţia se soluţionează la magazinul S.C. SOARELE DIN VEST S.R.L. prin repararea sau înlocuirea produsului defect. Condiţiile de garanţie sunt în conformitate cu Legea 449/2003 şi O.G. 21/1992. La solicitarea garanţiei este necesară prezentarea produsului defect în ambalajul original, nedeteriorat, împreună cu accesoriile aferente, formularul de garanţii, copiile de pe factura fiscală şi certificatul de garanţie. În cazul în care produsele ajung neînsoţite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fără a i se soluţiona garanţia. Nu fac obiectul garanţiei produsele care prezintă defecte fizice precum: lovituri, crăpături, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garanţie deteriorate, îndepărtate sau modificate, produsele utilizate în condiţii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzătoare, supunerea la variaţii mari de temperatură şi presiune, şocuri mecanice, manipulare incorectă, utilizarea produselor în condiţii de umiditate, praf, noxe sau sub acţiunea substanţelor chimice etc.), setări şi instalări incorecte, surse defecte, prize fără împământare, pătrunderea de lichide, metale sau alte substanţe în interiorul echipamentelor, intervenţia mecanică sau plastică asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente în timpul funcţionării echipamentelor, etc. Instalarea sau punerea în funcţiune a produselor de către persoane neautorizate duc la pierderea garanţiei. Garanţia este soluţionată în maxim 30 zile lucrătoare de la recepţionarea produsului în service. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) în vederea soluţionării garanţiei revine în responsabilitatea clientului.

 • S.C. SOARELE DIN VEST S.R.L.îşi rezervă dreptul de a-şi selecta clienţii.

 • S.C. SOARELE DIN VEST S.R.L.îşi rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. SOARELE DIN VEST S.R.L.cum ar fi: întârzieri ale furnizorilor, incendii, explozii, inundaţii, epidemii, greve, acţiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forţă majoră, conform uzanţelor legii româneşti.

Politica de vanzare online

Plasarea unei comenzi pe site-ul www.butasivitadevie.ro implică acceptarea acestor Termeni si Condiții, implicit a modului de comunicare (scrisă, electronica,verbal sau telefonică) prin care Vânzătorul informează Cumpărătorul cu privire la orice detalii referitoare la comanda plasată de acesta din urmă.

Cumpărătorul poate plasa comenzi online în orice moment al zilei, de luni până duminică, și în urma cărora va primi o Confirmare a comenzi în zilele lucrătoare.

Comenzile plasate sunt operate/ pregatite de operatorii S.C. SOARELE DIN VEST S.R.L.zilnic, de luni pana vineri, în intervalul orar 09.00-16.00.

Confirmarea comenzii se face zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar 9.00 – 15.30. Confirmarea se realizează de către un reprezentant al Vânzătorului și va conține informatii referitoare la disponibilitatea produselor din comandă, termenul de livrare/ ridicare din magzin, verificarea datelor de identificare ale Cumpărătorului (în cazul în care acestea sunt insuficiente pentru procesarea/ expedierea/ ridicarea din magazin a comenzii) etc. (În vederea confirmării, reprezentantul Vânzătorului va contacta Cumpărătorul. Confirmarea finală se face prin telefon.) Vânzătorul nu poate fi făcut răspunzător pentru incorectitudinea informațiilor oferite de către Cumpărător în plasarea comenzii sau crearea contului de utilizator, S.C. SOARELE DIN VEST S.R.L. operând doar în baza informațiilor oferite de clientul său.

Comenzile plasate de luni până vineri la ora 15.30 și confirmate Cumpărătorului de către un reprezentant al Vânzătorului se vor expedia în urmatoarea zi, aceasta fiind data de la care decurge termenul de livrare estimat de Vânzător. Comenzile plasate de luni pana joi după ora 15.30 vor fi expediate de către Vânzător în zilele lucratoare imediat următoare, iar termenul estimat de livrare se calculează din momentul în care comanda a fost confirmată. 

Comenzile plasate în weekend (vineri, după ora 15.30 – luni, ora 09.00) vor fi operate/ pregatite și confirmate, ulterior expediate, în cursul zilei de luni și marți, termenul de livrare estimat fiind calculat din momentul expedierii lor.

Vânzătorul depune toate eforturile pentru a menține și afisa Cumpărătorului stocuri și prețuri actualizate pentru produsele oferite spre vânzare. În eventualitatea în care Vânzătorul constată lipsa stocului sau nevandabilitatea pentru unul sau mai multe produse din comanda plasata de Cumpărător, un reprezentant al Vânzătorului va aduce la cunostința acest aspect Cumpărătorului (în scris sau verbal) în cel mai scurt timp, oferind informații cu privire la data revenirii în stoc a produsului/ produselor, posibilitatea înlocuirii acestora, termenul aproximativ de livrare, etc. , anulând sau operând modificări asupra comenzii plasate de Cumpărător în conformitate cu indicațiile transmise de acesta din urmă.

Odată confirmată comanda în mod telefonic, Cumpărătorul va primi o confirmare de procesare a comenzii, împreună cu informațile aferente comenzii confirmate.

Comanda se expediează către Cumpărator împreună cu un exemplar din Factură, precum și cu oricare alte eventuale documente însotitoare (anexe, garanții produse, manuale de utilizare, declarații de conformitate, etc.) sau materiale informative apartinând Butașivițădevie sau partenerilor săi (pliante, broșuri, etc.)

Livrarea comenzilor online

Comenzile online plasate pe site-ul www.butasivitadevie.ro ajung în posesia Cumpărătorului prin urmatoarele metode de livrare:

1. Livrarea prin curier: comenzile online se expediează cu ajutorul firmei de curierat pe întreg teritoriul României, de luni pana vineri în intervalul orar 9.00 -17.00, și sâmbata în intervalul 9.00 -14.00, în sistem door-to-door SAU pot fi ridicate gratuit din magazinul ales de Cumpărător.

Costul de transport este achitat de catre client. Taxa de livrare se calculează în funcție de greutatea cumulată a produselor din comandă si in functie de localitatea de livrare, fiind afisat în mod explicit în pasul 2 de finalizare a comenzii.

Termenul obișnuit de livrare este de 2-4 zile lucrătoare, cu posibilitatea prelungirii acestuia în cazuri exceptionale (sărbatori legale, etc.); în astfel de sițuatii, clientul este informat telefonic sau prin email de către consultanții de vânzari ai firmei S.C. SOARELE DIN VEST S.R.L.asupra noii date de livrare și vor stabili împreună o nouă dată de livrare.

Comenzile plasate pană în ora 15.30 în oricare din zilele lucrătoare și confirmate clientului de către reprezentantul S.C. SOARELE DIN VEST S.R.L., vor fi expediate de către Vânzător în urmatoara zi, termenul estimat de livrare fiind calculat de la această dată.

Comenzile plasate după ora 15.30 de luni pâna joi și confirmate clientului de către reprezentantul S.C. SOARELE DIN VEST S.R.L., vor fi expediate în urmatoarele zile lucrătoare, termenul estimat de livrare curgând de la această dată.

Comenzile plasate în intervalul vineri, dupa ora 15.30 – luni, ora 09.00, vor fi confirmare de către reprezentantul S.C. SOARELE DIN VEST S.R.L.și expediate în intervalul a două zile lucrătoare din saptămâna imediat următoare plasării comenzii.

În cazul comenzilor cu plata prin OP, termenul de livrare comunicat se calculează de la primirea confirmarii de plată de către Vânzător.

În momentul livrării, clientul verifică integritatea ambalajului, iar în cazul în care acesta nu este in conditii bune (prezintă colțuri rupte, zgârieturi, defecte de orice fel, etc) solicită agentului firmei de curierat întocmirea unui proces verbal de predare-primire cu menționarea tuturor neregulilor constatate, refuzând totodata primirea coletului.

S.C. SOARELE DIN VEST S.R.L.nu poate fi făcut răspunzator pentru neregulile de livrare (întârziere livrare peste termenul estimat, ambalaje și produse deteriorate la transport, etc.), ele cad în sarcina firmei de curierat partenere, iar pentru solutionarea acestora Cumpărătorul se va adresa direct acesteia.

Vânzătorul nu poate fi facut răspunzator pentru incorectitudinea informatiilor oferite de către Cumpărător în plasarea comenzii sau crearea contului de utilizator, S.C. SOARELE DIN VEST S.R.L. operând doar în baza informațiilor oferite de clientul său.

2. Ridicarea gratuită din magazin: S.C. SOARELE DIN VEST S.R.L.pune la dispoziția clienților săi serviciul de ridicare gratuită a comenzii online din magazinul său ales de client. Ridicarea comenzii online este posibilă doar dupa ce Cumpărătorul este inștiințat de catre un reprezentant firmei SC SOARELE DIN VEST SRL prin comunicare scrisă (email) sau orală (telefonic) asupra disponibilității produselor comandate în magazinul ales de Cumpărător.

După confirmarea comenzii, Cumpărătorul își poate ridica comanda online din magazin, prezentându-se la magazinul firmei ales și prezentându-și intenția de a intra în posesia comenzii.

Plata comenzilor care se ridică din magazin se poate face cu ordin de plată (comanda poate fi ridicată din magazin doar dupa ce plată acestuia este vizibilă în contul firmei S.C. SOARELE DIN VEST S.R.L.) sau în magazin, la casa de marcat de la magazin. 

O comandă online neachitată și confirmată clientului va fi rezervată pentru ridicarea din magazin pentru o perioadă de 72h. Ulterior acestei perioade, produsele ce fac obiectul comenzii online neachitate vor fi puse în vânzare.

Prețurile și plata comenzilor online

Toate prețurile produselor din site-ul www.butasivitadevie.ro sunt finale, afișate in Lei (RON) și includ TVA. Taxele de livrare a bunurilor comandate sunt calculate în funcție de greutatea acestora și localitatea de livrare, fiind comunicate în mod explicit clientului înainte de plasarea efectivă a comenzii, prin afisarea ei în timpul procesului de finalizare a acesteia.

Prețul afișat pe site-ul www.butasivitadevie.ro nu este un pret unic valabil în toate magazinele firmei S.C. SOARELE DIN VEST S.R.L., și acesta poate diferi față de magazinele fizice. De asemenea, prețurile și stocurile produselor pot diferi de la un magazin la altul.

Promoțiile afișate de S.C. SOARELE DIN VEST S.R.L.în magazinul online și în catalogul de prezentare sunt valabile în limita stocului disponibil și/ sau în perioada de timp specificată.

S.C. SOARELE DIN VEST S.R.L.depune permanent eforturi pentru ca informațiile de preț (dar și denumiri, caracteristici și specificații tehnice produse) afișate pe site-ul www.butasivitadevie.ro sa fie corecte, însa nu exclude erorile de factor uman care pot impacta prețurile produselor. În astfel de cazuri, S.C. SOARELE DIN VEST S.R.L.va informa Cumpărătorul asupra situației apărute, oferindu-i posibilitatea de a reconfirma comanda la prețul corect sau de a o anula.

S.C. SOARELE DIN VEST S.R.L.își rezervă dreptul de a face verificari de ordinul securității datelor oferite de Cumpărător în bazele de date ale terților, pentru a preveni intențiile de fraudare. S.C. SOARELE DIN VEST S.R.L.operează toate aceste verificari conform Legii 677/2001 privind protecția datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestora. Detalii referitoare la acest aspect pot fi consultate citind Politica de Confidențialitate.

Comenzile online plasate pe site-ul www.butasivitadevie.ro pot fi achitate:

- Ramburs
- Plata cu OP
- Plata în magazin (cash, card)

Plata ramburs

Cumpărătorul platește produsele comandate la livrarea acestora, urmând a primi din partea agentului firmei de curierat o chitanță (factură) pentru plata efectuată. Procedura este valabilă atât pentru persoane fizice, cât și juridice, în limita maximă a sumei prevăzute prin lege.

Plata cu OP

Clienții care aleg sa platească prin Ordin de Plată vor primi pe email, o dată cu informarea privind înregistrarea comenzii, factura proformă pentru a efectua plata.

Comenzile cu plata prin OP se procesează doar dupa primirea confirmării de plată.

În momentul efectuării plății prin OP, pentru identificarea facilă a acesteia, clientul va trebui sa completeze numărul comenzii în câmpul “Detalii de plată” și să transmită confirmarea tranzacției la adresa de mail [email protected]

În cazuri exceptionale, pentru clienții care au refuzat preluarea comenzii/ comenzilor anterioare, SC SOARELE DIN VEST SRL poate restrânge modalitatea de plată oferită acestora la plata cu cardul sau cu OP.

Plata în magazin

În cazul comenzilor online care se ridică din magazinul ales de Cumpărător, Cumpărătorul are posibilitatea de a achita comanda online sau la casa de marcat a magazinului din care ridică comanda cu cash sau cu cardul (integral).

Returul comenzilor online

Serviciul de retur al produselor achiziționate online se aplică tuturor clienților noștri persoane fizice, conform legislației în vigoare.

Produsele comercializate de SC SOARELE DIN VEST SRL în magazinul online www.butasivitadevie.ro pot fi returnate în maxim 30 de zile de la recepționarea de către client a ultimului produs din comandă, cu excepție produsele de mai jos.

Pentru a-și exercita dreptul de retur, clientul trebuie sa ne informeze cu privire la decizia sa de a se retrage din prezentul contract, contactându-ne la numerele de telefon afișate pe site.

Returul se acceptă DOAR pe baza facturi transmis clientului odată cu comandă!

Produsele returnate trebuie sa fie predate în starea în care au fost livrate/ ridicate, fără zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice/ electrice, cu toate etichetele, manualele, certificate de garanție (în original) și accesoriile incluse. Pentru produsele care fac parte din comenzi online ridicate de client din magazin, se consideră ca Cumpărătorul a verificat starea produselor, iar plata constituie garanția faptului ca produsele s-au ridicat în stare corespunzatoare.

Politica noastră de retur nu se refera la produsele care sunt neconforme în momentul achiziționarii sau al livrării/ ridicării (nu corespund descrierii facute de vânzător și nu au aceleași calități ca și cele pe care vânzătorul le-a prezentat)

Se poate returna orice tip de produs, cu urmatoarele excepții:

-Plante;
- Produse vândute la metraj;
- Articole deteriorate ca urmare a montajului sau nerespectarii instrucțiunilor de utilizare;
- Produse de unică folosintă, cu excepția celor care încă păstrează ambalajul sigilat
- Produse folosite.

În cazul în care au fost achiziționate mai multe bucăți din același produs și se doreste returnarea întregii cantități comandate, este permisa desigilarea unei singure bucăti, restul fiind returnate sigilate.

Produsele retur, respectând condițile de mai sus, se vor returna prin curier sau vor fi predate personalului din magazinele din care au fost expediate/ ridicate de către client. Plata transportului pentru returul produselor cade în sarcina clientului.

Rambursarea banilor se face în cel mai scurt timp de la transmiterea intentiei cumpărătorului de renunțare și recepționarea fizică a produselor, dar nu mai târziu de 14 zile calendaristice, în contul IBAN al Cumpărătorului.

S.C. SOARELE DIN VEST S.R.L.își rezervă dreptul de a refuza procesarea comenzilor clienților care au înregistrat retururi repetate, sau refuzuri nejustificate, fără anunțarea în prealabil a Vânzătorului.

Alte precizări

 • În cazul în care constataţi existenta unor însemne, mărci sau alte tipuri de poze care încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale dumneavoastră sau ale unui terţ, ni le puteţi semnala la adresa [email protected]

 • În cazul în care aveţi plângeri cu privire la calitatea serviciilor, produselor sau unor comenzi specifice, care pot fi rezolvate în mod direct cu persoana de contact din cadrul firmei noastre, puteţi contacta în mod gratuit o persoană specializată pentru a rezolva prin conciliere amiabilă nemulţumirea dumneavoastră.

Contact: email: [email protected] ,

tel: +40 724 040 308