Soarele din Vest

Bine aţi venit pe site-ul www.butasivitadevie.ro

Suntem bucuroşi să Vă propunem produse profesionale din Italia în domeniul viticol: butaşi de vie de vanzare şi sistem de susţinere pentru viţă de vie, care prin programul de reconversie a viţei de vie în România sunt cunoscute în multe podgorii cu renume.

Butaşii viţa de vie sunt altoiţi, certificaţi, de calitate superioara.

Butaşi viţă de vie în cutii.

Butaşii de vie ajung la noi, sau direct la Dvs, inveliti in folie si acoperiti de un amestec special facut pentru a garanta o pastrare de umezeala la nivelul radacinilor, cat mai mult constant.

 

Butaşii de viţă de vie ajung ambalaţi in legaturi de 25 de bucaţi. Vanzarea butasilor de vie se face la bucata, sau legatura de 25 butasi de vie.

 

Livrăm butaşi viţă de vie in toata ţara prin curier .Vanzarea de butasi de vie se face doar in perioada noiembrie - mai fiind un produs proaspat si perisabil care vine pastrat numai un singur sezon. Numele nostru, nu ne permite sa stricam calitatea care propunem asa ca NU pastram produsul eventual ramas in camere frigorifice mai mult de un sezon, asa cum fac majoritatea magazinelor necalificate.

Mulţumim persoanelor care prin un simplu mulţumesc pentru calitatea butaşilor viţa de vie,ne-au încurajat să lansăm acest site.

SC SOARELE DIN VEST SRL

Loading...